אירועים

אירועים | פרסם כאן
 
 
 
 
פרגיות באירועים - זה משהו מהסרטים

פרגיות באירועים - זה משהו מהסרטים פרגית נחשבת למנת חובה בכל אירוע. היא בשרית, טעימה לחיך וגם לעין. אך לא בכל אירוע מנת הבשר העסיסית הזו מצי


פורסם: 10/19/2014

מאמר זה שייך לקטגוריית קייטרינג בשרי

פרגיות באירועים - זה משהו מהסרטים

פרגית נחשבת למנת חובה בכל אירוע. היא בשרית, טעימה לחיך וגם לעין. אך לא בכל אירוע מנת הבשר העסיסית הזו מציגה שלמות קולינרית לאורחים. לא פעם נתקלנו כאורחים בחתונות או אירועים משפחתיים במנות בשריות "בינוניות", מעין מנות משביעות אך לא ממש טעימות. אז לפני שאתם סוגרים את האירוע הבא ובוחרים מנת בשר שנראת לכם טעימה, חשוב שתבדקו אותה טוב טוב. ואם אתם לא יודעים כיצד, פשוט עקבו אחרי המתכון המצויין הזה לפרגית משגעת לאירועים, ושיהיה בתיאבון!

 

רכיבים:

פרגיות - 8

למילוי

בשר טחון - חצי קילו

בצל - בינוני

כוסברה לפי הטעם

שמן קנולה – חצי כף

שום כתוש -  שן אחת

מלח - לפי הטעם

פפריקה מתוקה - כף

קורט פלפל שחור גרוס

שמן זית – חצי כף

למרינדה

פפריקה מתוקה – חצי כף

מלח - לפי הטעם

קורט פלפל שחור גרוס

שמן זית – קצת פחות מרבע כוס

הוראות הכנה

את הבצל חותכים לפרוסות ומטגנים עם השמן קנולה הנ"ל עד שמזהיב, ומוסיפים את השום הכתוש.. מוציאים לקערה גדולה.

קוצצים כוסברה ומוסיפים לקערה עם הבצל מטוגן ומוסיפים את הבשר הטחון, התבלינים ושמן הזית. ללוש לעיסה שווה.

פורסים נתח פרגית ומניחים מהתערובת על קצה הפרגית ומגלגלים. דוקרים קיסם שיניים מצד אחד לצד שני כדי שלא יפתח. ומניחים בתבנית משומנת קלות. חוזרים על הפעולה עם כל הפרגיות.

מערבבים את מרכיבי המרינדה ומושחים עם מברשת על הפרגיות שיהיו מצופות היטב ברוטב, ניתן לפזר מעט שומשום. מכניסים לתנור שחמם מראש על 180 מעלות למשך כ 30 – 40 דקות.

 

 

 
אירועים קטנים